Hem / Blogg / Alla / Sensimin hårvårdsserie för känslig hårbotten

Sensimin hårvårdsserie för känslig hårbotten

Eleni & Chris Salon Signature Collection är en ny professionell hårvårdsserie baserad på skandinaviska ingredienser.

Hårserien innehåller högkoncentrerad hjortronolja och ekstrakt som har en fantastisk vårdande effekt på hår- och hårbotten.

Hjortron är mycket rik på antioxidanter och vitaminer med fuktighetsgivande och beskyddande egenskaper för både håret- och huden. Eleni & Chris lanserar den första hårvårdserien som är endast baserad på hjortron. Hjortronet anses vara mycket exklusivt i världen och har fått smeknamnet ”The Scandinavian Gold”. Det sällsynta bäret innehåller en överlägsen nivå med näringsämnen som visat sig ha fantastiska vårdande egenskaper för hår- och hårbotten.

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

Sensimin

Den balanserade formulan rensar och ger en lugnande effekt på hår- och hårbotten. Sensimin är speciellt utvecklad för de med känslig hud och innehåller därför inga parabener, parfym, alkohol (Etanol) eller silikoner. Produkterna passar utmärkt till de som har en känslig hårbotten likaväl som till de med vanlig hårbotten.

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

Skin care

Visste du att Eleni & Chris har lanserat skin care?

I maj 2016 lanserade Eleni & Chris sin egna skin care serie. De satsar på Skandinaviska ingredienser i alla deras produkter; hjortron, Skandinavian Glacier Water och patenterad SEA3oil. I antiage-serien finner du den exklusiva ingrediensen hjortron. Produkternas utformning ser bra ut och har funktionella förpackningar där Eleni & Chris har valt att ha en hygienisk pumpfunktion på krämerna.

Mer på bloggen til Emilie Tømmerberg

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

krem
multer
Tilbake til toppen