Hem / Blogg / Alla / NIKITA HAIR – Vann vi priset för Årets Frisörföretag

NIKITA HAIR – Vann vi priset för Årets Frisörföretag

I lördags vann vi priset för Årets Frisörföretag 2017! Varje år arangerar Frisörföretagarna en magnifik hårfest i Stockholm där hela Sveriges hår- och skönhetselit samlas. När priset för «Årets Frisörföretag» presenterades uppstod ett stort jubel i hela lokalen bland våra frisörer som deltog på prisutdelningen!

Juryns nominering:

Ett frisörföretag som sedan 2006 etablerat sig som ett av Sveriges största frisörföretag med över 200 anställda frisörer. Nikita Hair har med stort mod och uthållighet visat att det går att lyckats affärsmässigt på en oerhört konkurrensutsattmarknad. Nikita Hair har genom att hålla fast vid sina värderingar och mål skapat framgångar både kreativt och ekonomiskt. Nikita Hair är en seriös aktör som förutom god personalpolicy med tydliga karriärmöjligheter även genomför aktiviteter för en seriösare bransch med konkurrens på lika villkor.

Stor ära

«Det är en mycket stor ära att ta emot detta pris», säger VD Anette Johansson. Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med över 30 års erfarenhet i branschen med duktiga frisörer och med äkta frisörglädje som ger kunderna en upplevelse i stolen. Genom att ta emot detta pris får vi  bekräftat att Nikita Hair har rätt fokus. «Detta visar att vi lyckas arbeta målmedvetet och utvecklat våra salonger samt frisörer.

Vi har gjort en ” Turnaround ” och visar en kraftig positiv resultatutveckling dom senaste fem åren, resultatet för 2015 blev 10 msek och 2016 blir fortsatt positivt säger en glad, Johansson.

Stolt Nikita grundare

Vår grundare Inger Ellen Nicolaisen gratulerar våra medarbetare och är väldigt stolta över priset som Årets frisörföretag. «Att vi får ta emot ett av branschens mest eftertraktade priser är tack vare våra duktiga medarbetare som gör en fantastisk insats genom att göra kunderna fina i håret varje dag och bidra med inspiration för alla som jobbar på Nikita Hair», säger en nöjd Nicolaisen.

Nikita Hair Sverige2

ÅRETS IMAGE

Ravin Sandi, Sara Ünver och Linnea Hastö från Nikita Hair Karlstad tog hem segern i lördags när de vann priset för Årets Image 2017 i frisörbranschen svar på Oscarsgalan i Stockholm.

Överraskad och rörd

Vi är mycket överraskade, det är helt fantastik! Detta är den en stor utmärkelsen som frisörteam i Sverige och vi är otroligt överraskade och rörda, säger en mycket glad Ravin Sandi. Priset delas ut på grundval av kvalitet och kreativitet och det är en väldigt hög nivå på de nominerade i år och därför är det extra roligt att vinna. Vi har dock inte riktigt förstått det ännu, säger Sandi.

Nikita Hair Sverige

Brinner för hårstyling

Teamet från Nikita Hair i Karlstad är ett gäng ambitiösa frisörer med stor passion för ämnet och har jobbat hårt som team för att leverera vinnarbidraget i tävlingen. VD Anette Johansson i Nikita Hair säger stolt att talanger som Karlstadteamet är sällsynta. «De är fantastiska förebilder som visar hur ett starkt team kan gå långt i vår spännande bransch som erbjuder oändliga möjligheter för kreativa människor», säger Johansson.

Frisörkedjans grundare, Inger Ellen Nicolaisen gratulerar medarbetarna och är väldigt stolt över att ha Sverige bästa frisörbild på Nikita Hair.

 

Tilbake til toppen