Hem / Blogg / Alla / Frisören rekommenderar

Frisören rekommenderar

Vi har frågat våra frisörer från Nikita Hair Creative Team om vilka produkter de rekommenderar och varför just de produkterna!

 

Elisabeth Hildre_SP

 

 

 

SP Polished waves

Min favorit produkt är Polished waves! Polished waves är en fantastisk produkt för lockigt hår. Det är en kräm med mycket glans och som ger lätt stadga. Den tar bort friss och är fantastisk på både stora och små lockar. Jag brukar använda den på hår som ska lufttorkas eller på hår som ska fönas med defuser. Jag använder den för att framhäva lockar eller för att definera och ta bort friss. Det är en tidlös produkt som har varit en av mina favoriter i över 10 år!

Lisbeth Hildre, Nikita Hair creative team

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

 

 

 

Resintek, Sebastian

Resintek är en absolut favorit från Sebastian som är lätt att använda. Den har som fördel att även kunna användas i torrt hår och fungerar utmärkt i både korta och långa hår. Jag tycker att den är helt fantastisk att använda på Loobfrisyrer som är kammade bakåt. Resintek är även en produkt som är smidig att använda t.ex. när du vill ha en ren stram tofs utan att det sticker ut småstrån runt ansiktet, ren magi!

Ravin Sandi, Nikita Hair creative team

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

Ravin Sandi_Resintek
Karen Bessensen_Eruptek

 

 

 

Eruptek Sebastian

Sebastian Eruptek är en volympasta som är baserat på aska från vulkan. Jag gillar denna volympasta för att den har en naturlig och matt finish som ger både volym och textur till håret.

Jag rekommenderar att jobba in produkten i händerna och applicera ett jämnt lager vid rötterna i torrt hår tills du känner att produkten inte är märkbar i håret längre. För extra volym kan du applicera pastan i handdukstorkat hår och föna in den.

Eruptek passar utmärkt till de som sliter med att få volym i håret och till de som vill ha mycket volym med en naturlig känsla.

Karen Bessensen, Nikita Hair creative team

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

 

 

 

SP Luxeoil, Reconstructive elixir

Reconstructive elixir är en av mina favoriter i SP. Det är en vårdande hårolja som tillför fukt. Den innehåller mandel-, argan- och jojoba- olja som reparerar och vårdar skadat, torrt och slitet hår utan att tynga ned det.

Påför i vått eller torrt hår i topparna eller på de områden som känns skadade. Den återuppbygger och ger håret en ny struktur! Håret känns glansfullt och mjukt efteråt. Dessutom doftar den supergott!

Sanya Keränen,  Nikita Hair creative team

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

Sanya_Sp
Tilbake til toppen