Hem / Blogg / Alla / Nikita Creative Collection 2017 By Nikita Creative Team

Nikita Creative Collection 2017 By Nikita Creative Team

Föreställ dig känslan av vår i luften! En känsla av lättnad och lekfullhet. Det är så mycket fokus idag på hur saker ska och inte ska vara. Slå dig fri och våga satsa på det du vill! Vi vill visa hur lätt saker kan vara med rätt inställning. Detta genom att kreera ett uttalande med en häpnansväckande attityd!

hidden storm

Hidden Storm

Hidden Storm är inspirerad av att få släppa fram något som legat dolt, att få vara sig själv fullt ut.

 Här är det en kontrast mellan texturen på längderna och de starka avslutningarna i designlinjen. Texturen framhävs med frihands slingor som är nyanserade i en matt och kall nyans. Lekande rörlighet som både är en avslappnad look som den är strukturerad.

 

Boka tid

Unicorn Rainbow

Unicorn Rainbow
Unicorn Rainbow är inspirerad av att få välja både och, att få ha flera valmöjligheter.

Lekande pasteller i gömda frihands effekter. Frisyren är framtagen för att skapa fler valmöjligheter till ett långt hår. Här kan du välja att ha långt hår med långa lugg partier eller sätta upp de långa längderna lågt i nacken för en lång asymmetrisk page.

 

Boka tid

Melting mint

Melted mint

Melting mint är inspirerad av känslan att våga lita på sig själv.

Mintgröna inslag som smälter samman i en naturlig bas och ut i längderna. Skapar en flytande rörelse i färgen och ger form åt klippningen. Form och volym smeker huvudets form. En soft look med ett spännande uttryck.

 

Boka tid

edgy sunrise

Edgy sunrise

Edgy sunrise är inspirerat av känslan att vilja bryta sig loss och testa något nytt.

Klippningen är pojk-kort mixat med långa disconnections som ger kreativa styling möjligheter. Färgerna är inspirerat av soluppgångens färgspel på himmelen. Detta är en look med massa attityd och självkänsla.

 

Boka tid

Art Director Sanya Keränen, Nikita Hair creative team

Tilbake til toppen