Hem / Blogg / Alla / HAKA PÅ TRENDEN ”NO MAKEUP”
MED LASH LIFT!

HAKA PÅ TRENDEN ”NO MAKEUP”
MED LASH LIFT!

En trend som är hetare än någonsin är ”no makeup”! Trenden går ut på att ha en neutral look, vilket är perfekt nu i sommar. Efter en dag på stranden och du är redo för kvällens aktiviteter utan att behöva ta fram sminkväskan och ändå känna dig sommarsnygg!

Såhär gör du dig redo för sommaren och trenden:

Genom den nya behandlingen Lash Lift kan du enkelt få till sommarlooken och trenden ”no makeup”. Behandlingen skapar volym med hjälp av dina egna fransar. I behandlingen ingår fransfärg som bidrar till ett öppet öga med mörka fransar. För en fulländad look, plocka och färga dina bryn. Super läckert!

Behandlingen håller upp till 6 veckor och kan variera något beroende på fransens växtcykel.

Lash Lift kan du göra i alla våra salonger och behandlingen tar cirka 45 minuter att göra.  Sen har du den pigga sommarlooken många önskar!

Hitta din närmsta Nikita Hair salong

shutterstock_490153294
NHS_Lash Lift_1920X1080
Tilbake til toppen