Hem / Blogg / Alla / Back to school!

Back to school!

Efter en underbar sommar med massa sol har huden blivit vackert brun, ochy håret är torrt och hårfärgen dassig.  Då är det dags för en återuppfräschning inför jobb och skolstart. Du behöver inte färga håret i en ny färg för att fräscha upp håret, det räcker ofta med en snabb nyansering!

Gula blondiner, orangea rödtottar och dassiga brunetter får tillbaka sina skinande färger med en glossing som endast tar 10 minuter i schamponeringen! Avsluta med en djupverkande kur och en avslappnande massage, så är du redo för höstens insatser!

Utnyttja att du har blviit lite ljusare i håret och slå till på en läcker pastellfärg! Med Instamatic från Wella ger du ditt hår ett Instagram-filter som ger dig en smakfull men cool look. Hur intensiv du vill att färgen ska bli bestämms utifrån verkningstiden, från 5 minuter för en svag nyans till 20 minuter för en mer intensiv färg.

Fråga din Nikita-frisör när du bokar din tid, så kan de sätta av lite extra tid för en uppfräschning!

Bilder

Modellen har haft Balayage som blivit väldigt gul och ljus i sommar.vi har lagt en mörkare ton med en aning beige för att neutralisera det gula och dämpa det något. Håret ser friskare ut och balayagen har fått ett nytt liv!

Bilder2
Bilder3

Här har det blivit en hel del blekt från förr och då är det möjligt att göra något kul! Vi har lagt Instamatic U, i tre nyanser för att skapa en unicorn look. Som bas hade vi en färg som skulle neutralisera det gula håret, samt en blå och rosa effekt.

Bilder4
Bilder5

Den sista modellen har fått en färgkorrigering som tar bort det gula och ger en kall nyans. Håret ser friskt och nyfärgat ut med en gång, och det tog endast 10 minuter i schamponeringen!

Bilder6

Alla modellerna fick en djupverkande kur som fräschade upp håret och återuppbyggde hprets vitalitet efter en sommar med mycket sol, salt – och klorvatten!

Art Director Laila Pettersen

Tilbake til toppen