Hem / Blogg / Alla / Winter rescue för
statiskt och torrt hår

Winter rescue för
statiskt och torrt hår

På vintern är det svårt att bibehålla ett friskt och fint hår, eftersom temperaturvariationerna gör det både statiskt och torrt. Därför vill Nikita Creative Team ge dig sina bästa råd för att rädda sorgligt vinterhår.

Eleni & Chris ChroMin Spray

 

Bästa tips från Laila Pettersen:
Eleni & Chris ChroMin Spray eliminerar statisk elektricitet på en gång! När du tar av mössan och håret står rakt upp, är den perfekt att använda direkt på håret så lägger det sig ner igen. Helt magiskt! Den tillför fukt, lugnar ner flyaways och gör håret glänsande.

Köp ChroMin Colorpro Treatment Spray på våra salonger.

 

Bästa tips från Lisbeth Hildre:

System Professional Luxe Oil har både fukt och proteiner! Schampo, balsam och inpackning återfuktar håret, samt bygger upp det lätt. Avsluta med oljan för att förhindra statiskt hår och för att få en glansig finish.

Köp System Professional Luxe Oil i våra salonger.

Wella SP Luxe Oil
Nikita Hair Hårtvätt

 

Bästa tips från Sanya Keränen:

Gör en hårtvätt med en intensivkur på salong! Ingenting är bättre än att luta sig tillbaka och få en ordentlig hårtvätt tillsammans med en hårbottenmassage. Din Nikita-Frisör vill skräddarsy en kur som ger vård och passar både ditt hår och hårbotten.

Beställ tid hos din närmaste Nikita-Salong.

 

Bästa tips från Aicha Amalie Hissaoui:

Hårbotten kan fort bli torr och irriterad på vintern. Det är stora temperaturskillnader inne och ute, vilket bidrar till att påverka både håret och hårbotten. Eleni & Chris SensiMin Leave-In Lotion lindrar klåda och hjälper till att stabilisera fuktbalansen.

Köp Sensimin Balancing Lotion i våra salonger.

Eleni & Chris SensiMin Leave-in Lotion
Wella Color Fresh

 

Bästa tips från Karen Alice Bessesen:

Torr vinterluft kan göra hårfärgen glanslös och matt. Wella Color Fresh är en glanstvätt som friskar upp färgen och ger en fantastisk fin glans till håret. Denna tvättas gradvis ur, så ingen efterföljande utväxt och den skadar inte håret.

Köp Wella Color Fresh i vår salong.

Tilbake til toppen