Hem / Blogg / Alla / NORDIC NOW COLLECTION SS18

NORDIC NOW COLLECTION SS18

Nordic Now collection är inspirerad av Nordens tidlösa skönhet. Norden är känt för den rena och orörda naturen, minimalism och naturlig skönhet är det vår trend handlar. Frisyrerna är precis så individuella som nordens invånare. Vi är av många olika folkslag, var och en med unika personligheter, som samspelar i Norden. Trenden är att framhäva sin naturliga stil, något som ger ett personligt uttryck och som känns bekvämt.

Frisyrerna i sig är funksionella och kan verka edgy på sitt sätt. De skarpa linjerna mjukas upp med klipptekniker som skapar textur och flyt i frisyrerna. Färgerna är marmorerade och smälter in i den naturliga basen, det gör färgerna levande och uttrycksfulla i olika ljus. Det är friska hår med naturlig textur vi eftersträvar. Stylingen är därför enkel men kan också stylas upp efter personlig smak och känlsa för att ge starkare karaktär.

NORDIC GRUNGE

Denna look återspeglar en individualist som framhäver sin egna karaktär. Naturliga lockar i en androgyn frisyr ger ett robust uttryck som i sin tur kan verka bohemisk på ett nordiskt sätt.

Liggende_bilder2
NORDIC BLUSH

Inspirationen till denna look kommer från marmorering. Färgen flyter samman och skapar ett spel som reflekteras olika beroende på ljus. Detta skapar ett drömmande uttryck!

Liggende_bilder
NORDIC PRECISION

Inspirerad från maskulin perfektion. Blandingen av det texturerade mjuka mot det skarpa klassiska skapar den precisa känslan.

Liggende_bilder5
NORDIC SWAY

Den här looken är inspirerad av en nordisk bekymmersfri attityd. Kontrasterna mellan den lockiga texturen och det plattade håret symboliserar valmöjlighet.

Liggende_bilder3
NORDIC SIMPLICITY

Detta är en modern och sofistikerad look, samtidigt som frisyren lätt kan textureras och stylas mer edgy eller rockig efter humör.

Liggende_bilder4

NORDIC NOW COLLECTION SS18

 

Tilbake til toppen