Hem / Blogg / Alla / INSPIRATION FÖR DIN BRUDFRISYR 2018

INSPIRATION FÖR DIN BRUDFRISYR 2018

Årets trend för brudhår är luxuös, romantisk och enkel. Håret skall vara sofistikerat och elegant, med en personlig touch! I samband med konsultationen är det viktigt att du berättar för frisören om dig själv och hur du tänker att du vill ha din frisyr på din stora dag. Hur tycker din kommande äkta hälft att din frisyr skall vara? Våra frisörer hjälper dig att hitta en frisyr som återspeglar din personlighet; en frisyr som du kan känna dig bekväm i!

Och vi rekommenderar dig att ta med lite bilder av hår och makeup som du gillar, men även av klänning, blommor, pynt till lokalen, tema och eventuellt andra idéer som du har. Gör gärna en Pinterest-board med inspiration. Det hjälper din frisör att skapa den perfekta frisyren till dig!

Vi ser att de mest trendiga frisyrerna i år är:

  • Löst uppsatt hår
  • Låga knutar i nacken
  • Lösa lockar
  • Flätuppsättning och flätor
  • Halfup-halfdown
  • Accessoarer med blommor, pärlor, hårband och hårkransar i kallt porslin*

*Kallt porslin är handtillverkade blomsterkransar

Bilderna är tagna av Julie Utseth Garberg

Bryllupsbilder5
Braided halfup-halfdown

Lösa lockar, där halva håret är flätat i en krans på huvudet.
Att dekorera i kallt porslin gör detta till en mycket fin brudfrisyr!

Bryllupsbilder4
Flowers and waves

Stora lockar och en blomsterkrans är läckert till en boblängd!

Bryllupsbilder3
Elegant low knot

En låg knut med lite hårpynt är enkelt, men så otroligt elegant!
Några lösa hår fram gör att frisyren inte blir så stram.

Bryllupsbilder2
Twist and turn braid

Twistat överhår som går in i en vacker flätuppsättning är helt rätt för denna säsong!

Var ute i god tid med att beställa tid hos din frisör

Provtiden bör du boka in så att den är senast 1 månad innan själva bröllopsdagen, helst lite innan om du har möjlighet till det.  Fördelen med en tidig provtid är att vi då har god tid att planera frisyren, komma med inlägg och inte minst anpassa frisyren till din ansiktsform och hårtyp. Vi vill även ge dig råd om hur du bäst skall ta hand om håret fram till den stora dagen och få kartlagt om håret behöver en lätt toppklippning eller om håret skall färgas framtill. Funderar du över att färga eller slinga håret? Då rekommenderar vi att vi gör detta 2 veckor innan bröllopsdagen. Det kan ofta ta ett par veckor innan man vänjer sig med en ny hårfärg eller frisyr. Det är viktigt att känna sig fin på den stora dagen och färgen ser även mer naturlig ut efter ett par veckor.

Vill du få styling tillsammans med brudtärna, bröllopsvittne eller andra i brudföljet? Kontakta din närmaste salong för att boka tid. Det är alltid trevligt att bli stylade flera stycken tillsammans och här kan även brudtärnan få goda tips och råd från frisören när det gäller hur man kan vara behjälplig med att upprätthålla frisyren under hela dagen och kvällen.

  • Brudstyling* – från 1999,-
    *Inkluderar provtid
  • Uppsättning/Styling av brudtärna – från 999,- per timme

Kontakta din salong för konsultation och brudstyling. 

Tilbake til toppen