Hem / Blogg / Alla / Nikita Creative Team – audition

Nikita Creative Team – audition

På Nikita Hair lägger vi stor fokus på den kreativa utvecklingen och yrkesstolthet, vi vill lyfta fram de medarbetare som utmärker sig extra. Därför har vi något som heter Nikita Creative Team. Creative Team består av ett fåtal utvalda medarbetare inom Nikita Hair som utmärkt sig extra genom sina professionella färdigheter.

Medlemmarna är passionerade för frisöryrket och är noga uppdaterade inom de senaste trender och tekniker. Nikita Creative Team fungerar som Nikitas experter. Årligen producerar Nikita Creative Team en inspirerande hårkollektion som är i tråd med Nikitas märkeplattform. Kollektionen är precis som Nikita Hair, modern utan att vara extrem.

Creative Team Audition8
Creative Team Audition6
Creative Team Audition5

Med jämna mellanrum söker teamet nya medlemmar, i år var det dags att finna två nya teammedlemmar. För att bli medlem så fick de intresserade först skicka in en ansökan och sedan blev några av dessa inbjudna till audition. Det var två audition tillfällen, en i Oslo och en i Stockholm. De ansökande fick ett case som de fick utföra på egen modell, under caset skulle de visa fram sina kunskaper genom olika tekniska moment. Detta innefattar bl a klippning, färgning, styling, trendfokus, fotografering och presentation. Utöver caset så bedömdes det även efter speciella färdigheter och utmärkelser.

Creative Team Audition3
Creative Team Audition4

Teamet består idag av: Creative Director Sanya Keränen, Karen Bessesen och Aicha Hissaoui.
Nu hälsar vi två nya medlemmar välkomna: Sölvi Björnevoll och Rikke Holtlien.

Creative Team Audition10
Sölvi Björnevoll
Creative Team Audition9
Rikke Holtlien
Tilbake til toppen