Hem / Blogg / Alla / SUMMER MUST HAVES!

SUMMER MUST HAVES!

Vilka är dina summer must haves? Alla vill vara fina i håret på semestern och stranden, plötsligt blir det dags för en somrig bild att posta och uppdatera alla på hur du har det. Det är sällan håret sköter sig själv, som oftast behöver det lite hjälp på traven för att se bra ut. Vi har plockat ut några sommar favoriter som är enkla att ha med sig i strandväskan.

Förutom att ha produkter som ger bra stylingeffekt så är det också viktigt att skydda håret i solen. Idag innehåller många stylingprodukter också UV-skydd, vilket kan vara till fördel under sommaren. En solhatt eller keps ger det absolut bästa skyddet för hår och hårbotten men är kanske inte alltid det finaste. Satsa på att styla upp håret med ett trendigt hårband i sommar!

Summer Must Haves_k22

Eimi- Ocean Spritz, är en saltvatten spray som innehåller naturliga mineraler vilket skyddar håret mot uttorkning och UV-skador. Den ger en rusig strandstil som förstärker beachkänslan. Spraya i vått eller torrt hår, den ger omedelbart textur och volym. Perfekt för dig som vill hålla håret på plats, få mer textur eller hållbarhet till lockarna. Finns nu i pride flaggans färger, limited edition.

Summer Must Haves_k24

Eimi – Mistify Me Strong, är en hårspray som ger omedelbar stadga till håret. Den har en Micromist teknologi som gör att den fördelar sig extra fint över håret. Håller frisyren i upp till 24 timmar och är enkel att kamma ur håret. Spraya på håret med en armlängdsavstånd för bäst spridning. Mistify Me finns också i en light version för de som inte önskar för hård finish.

Summer Must Haves_k23

Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo, är ett torrschampo som ger volym och suger upp oönskade fetter och oljor i håret. Verkligen en –must have- i sommar! Perfekt på väg hem från stranden eller de dagar du inte hinner tvätta håret. Torrschampot håller håret fräscht och ger volym. Preppa håret med torrschampot genom att spraya i det innan du ska sätta upp håret. Spraya i torrt hår med 10-20 cm avstånd från hårbotten, lyft på håret så du kommer åt överallt där du vill att den ska ge effekt.

Summer Must Haves_k3

 

Eleni & Chris – Face Mist,  det är viktigt att återfukta hud & hår på sommaren. Face Mist är perfekt att ha med sig i strandväskan och spraya på ansiktet över solskyddet under dagen.

Glöm inte att dricka mycket vatten, det har stor påverkan på hud och hår.

Tilbake til toppen