Hem / Blogg / Alla / VILL DU HA FYLLIGARE ELLER LÄNGRE HÅR?

VILL DU HA FYLLIGARE ELLER LÄNGRE HÅR?

Det finns en rad olika metoder att fästa extensions på idag. Men vad bör du välja och vad passar just ditt hår? Ett säkert val är tape-extensions!

Tape-extensions passar alla hårtyper!

Det är en skonsam och enkel metod att fästa extensions på. Fästena är smala och mjuka vilket gör att de följer huvudetsform fint. Dessa fästen passar speciellt bra för dig med tunnt hår då det är mindre risk för att de syns. På varje fäste sitter det 5 gram hår, du fäster dessa som en ”sandwich” med ditt eget hår emellan. Detta gör att du snabbt får en fin fyllighet.

Tips! Om du endast önskar extra fyllighet till ditt hår så kan det hålla med en halv hårförlängning.

Före och efter helförlängning med VOKE Master Hair Extensions
FørEtterLinn
FørEtterLinn2

Att fästa tape-extensions tar 20min-60min beroende på mängd. Det tar cirka lika lång tid att ta de ur.

För ett naturligt resultat så är det rekommenderat att du har minst 15cm långt hår för att kunna fästa tape extensions. Undantag kan vara för att fylla ut en undercut eller för att ge extra fyllighet om ett parti blivit tunnt på sidorna eller i nacken.

Var kommer håret ifrån?

De tape-extensions vi har i våra Nikita salonger är av 100% Remy-hair från VOKE Master Hair Extensions. Kvalitén på håret håller i 4-6månader och längre vid bra skötsel.

Det bästa med tape-extensions är att du kan ta ur de och fästa det på nytt! Vi rekommenderar att du inte har de i längre än 6 veckor, då det blir mer belastning för ditt eget hår ju längre det sitter per gång. De flesta som använder sig av tape- extensions låter det sitta i ca 5 veckor. Efter 5 veckor kommer de in till salongen, får hjälp att ta ur sina extensions, byter tape och fäster de på nytt! Oftast i samband med färgning av utväxt.

För rätt underhåll av dina extensions krävs det att du har rekommenderade produkter från din frisör och lite extra noggrannhet när du ska tvätta och styla ditt hår!

VOKE Review Photo 496x496 Anne Maren under transformering
Vi erbjuder nu extensions i följande salonger

Nikita Hair Sala, Nikita Hair Erikslund, Nikita Hair Farsta, Nikita Hair Gävle, Nikita Hair Marieberg, Nikita Hair Triangeln, Nikita Hair Täby och Nikita Hair Örebro City.

För mer information, boka en kostnadsfri rådgivning!

Tilbake til toppen