Hem / Blogg / Alla / VIVID COLOR – GE DIN HÅRFÄRG NYTT LIV!

VIVID COLOR – GE DIN HÅRFÄRG NYTT LIV!

Vivid Color är en färgbehandling som går ut på att ge din hårfärg nytt liv. Detta kan göras på flera olika sätt för att ge dig ett skräddarsytt resultat. Vivid Color är ett snabbare och billigare alternativ för dig som kund.

Vivid Color

I höst ser vi mycket av färger som går soft ton-i-ton för att skapa reflektioner i din hårfärg, vilket ger färgen mer liv. Färgerna ska smälta soft ihop, även om du går för en mörkare färg i botten eller i effekter så ska det kombineras med färger som ger softa övergångar. Du kan också välja att ha en knalligare färg t ex blå, men då ska denna läggas tunnare och hellre skapa reflektioner till basfärgen.

Vivid Color11
Vem passar Vivid Color?

Dig som inte vill göra för stor förändring men få mer spel i håret eller ge det mer djup.

Hur appliceras Vivid Color?

Vivid Color kan appliceras på flera olika sätt: slingor i foliepaket eller på frihand, större färgeffekter, bottenfärg etc. För att komma fram till vilken applikation och färg som passar dig bör du rådfråga din frisör genom en konsultation.

Vi erbjuder gratis färgkonsultation i alla våra salonger – beställ din tid idag

Så här kan en applicering se ut

Vivid Color kan appliceras på flera olika sätt och nedan kan du se exempel på hur denna behandlingen kan se ut före, under og efter applicering.

Vivid Color3
Vivid Color5
Vivid Color8
Nordic Vivid

Nordic Vivid heter en av looksen från Nordic Now haircollection by Nikita Hair Creative team. Denna look är en Vivid Color.

Med inspiration från norrsken har vi skapat denna looken för att ge liv till ett klassiskt brunt hår. De friska färgerna kamoflerar sig in i håret och reflekteras på ett lekande vis i olika ljus –

Hårfärgen går i knalligare färger som ger ett fint spel mot basfärgen. Vi har placerat effektslingor i det mörka håret för att göra färgen mer levande. Effektslingorna är först uppblekta och sedan infärgade med tre knalliga färger: rosa, petrol och violet. Dessa har lagts omlott av varandra för att de soft ska smälta in i den mörka bruna hårfärgen. De knalliga färgerna skiftar fint i olika ljus och kommer olika fram beroende på hur du väljer att styla håret.

Vivid Color10
Tilbake til toppen