Hem / Compliments – Privacy Policy
Compliments - Privacy Policy

Privacy Policy
Compliments är en kundklubb som ägs helt av:
RaiseGruppen AS
Henrik Ibsen gate 36
0255 Oslo
Org nr 998 945 941

Kontaktuppgifter:
TLF: +47 23 31 11 00
post@compliments.no

Senast ändrad 20/5 2018

Syftet med att samla in personuppgifter.

Syftet med kundklubben Compliments är att erbjuda medlemmar bonusbesparingar baserat på inköp av våra produkter och frisörbehandlingar, ge anpassad kommunikation, erbjudanden och medlemskapserbjudanden samt att bygga upp övergripande kunskap om inköpstrender. Klicka här för att se det samtycke som du anger när du går med i Compliments.

Compliments är gemensam kundklubb för alla företag i RaiseGruppen och denna policy omfattar därför alla webbplatser och frisörer till Nikita Hair Sverige och Sayso Hair & Style.

Vi önskar att i största möjliga mån skydda våra medlemmars integritet och har därför utarbetat en sekretesspolicy som gäller för alla som besöker våra webbplatser eller salonger. Om du ansöker om ett jobb hos RaiseGruppen eller någon av våra salonger, gäller inte denna sekretesspolicy. Sekretesspolicy för arbetssökande finns på Karriär.

Vilken personlig information samlar vi in?
Vi samlar in informationen du tillhandahåller frivilligt, till exempel när du beställer eller köper en produkt eller frisörbehandling, kontaktar kundservice eller deltar i tävlingar. De personuppgifter du lämnar frivilligt kan innehålla kontaktuppgifter, födelsedatum och kön.

Vem behandlar din information (databehandling)
Compliments är bonusprogrammet till Nikita Hair Sverige och Sayso Hair & Style och ett företag som helt ägs av Raise Gruppen AS. Flera företag utanför RaiseGruppen AS bidrar till att behandla medlemsinformation. Enligt personuppgiftslagen är sådana företag dataoperatörer och behandlar informationen enligt till instruktioner från RaiseGruppen AS enligt egna databehandlingsavtal.

Följande företag utanför Raise Gruppen AS är centrala när din information behandlas:
– Upheads AS, för drift av underliggande datasystem
– Vaimo, för användning av webbsidor och publiceringslösning Magento och WordPress
– Hano AS, för OnTime bokningssystem
– Apsis AS, för att skicka e-post och textmeddelanden
– Maze Feedback AS, för kundundersökningar

Var lagras personlig information?
Den information vi samlar om dig lagras inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES).
Hur använder RaiseGruppen din information?
Vi kan använda din personliga information för följande ändamål:

– Skapa och hantera ditt personliga konto hos RaiseGruppen. Vi kan då hitta information om dina hårbehandlingar, behandlingsprodukter, poängstatus etc.
– Att informera dig om punkter, behandlingar, nya eller förändrade tjänster på din lokala salong eller information som gäller alla våra salonger
– Att skicka kampanjer, till exempel nyhetsbrev, med unika medlemserbjudanden, kampanjer, hårtrender och inspiration
– För att informera vinnare av online-tävlingar
– För att beräkna poängen du tjänar som medlem av Compliments
– Att kvalitetssäkra ålder i samband med inköp av produkter och behandlingar

Vi kommer bara att behålla din information så länge som det är nödvändigt att utföra ovanstående tjänster eller så länge lagen uppmanar oss att behålla dem. Därefter raderas dina personuppgifter.

Vem har tillgång till din personliga information?
Din information kan delas i RaiseGruppens företag. Vi distribuerar / säljer / utbyter aldrig din information till tredje part för marknadsföring utanför RaiseGruppen.

Hantering av personuppgifter i Compliments
All information behandlas i enlighet med gällande svenska lagar och riktlinjer. RaiseGruppen tar bort personuppgifter när grunden för behandlingen av dessa inte längre är närvarande och i enlighet med kraven i gällande lagar och förordningar i Sverige.

Du har rätt att när som helst begära information om den personliga information vi håller om dig (gratis en gång per år). Om informationen är inkorrekt, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller tas bort. Vi kan inte ta bort din information om det finns lagstadgade krav på lagring, till exempel bokföringsregler eller annan legitim anledning att behålla informationen, t.ex. obetalda skulder. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke för att använda din information för marknadsföring. Logga in här för att ändra ditt samtycke

Du kan kontakta oss antingen genom att skicka ett brev till RaiseGruppen AS, Henrik Ibsensgt 36, 0255 Oslo eller via post post@compliments.no

Användning av kakor (cookies)
När du besöker www.nikitahair.se placerar vi ett eller flera kakor (cookies) på din dator eller på din mobiltelefon. En cookie cookie – är en liten textfil lagrad på din dator eller mobilenhet och hämtad därifrån vid senare besök. Vi använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information eller att ge information till tredje part.

Det finns två olika typer av cookies, permanent och tillfällig (cookies för sessioner). Permanenta cookies lagras som en fil på din dator eller mobil under en period av högst 12 månader. Session-cookies är tillfälliga och försvinner när du stänger sessionen i webbläsaren. Vi använder permanenta cookies för att spara ditt hemsida urval och för att spara dina uppgifter om du väljer «Kom ihåg mig» när du loggar in.

Att använda cookies gör det ännu enklare för dig att navigera på Nikita Hairs webbplats. Med cookies kan du få tillgång till nyhetsbrevet direkt från www.nikitahair.se, och med cookies kan din dator och mobiltelefon komma ihåg inloggningsinformationen.

Vi lagrar aldrig information som kan identifiera dig personligen. De flesta moderna webbläsare (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) är inställda att acceptera cookies automatiskt, men du kan välja att ändra inställningar så att cookies inte accepteras. Vi noterar att det kommer att leda till att många webbplatser inte fungerar optimalt om du inte accepterar cookies.

Tilbake til toppen