Hem / Blogg

MORSDAGPRESENT 2018 – VINN EN SKÖNHETSDAG FÖR DITT HÅR

Känner du en mamma som behöver en skönhetsdag? Vi ska ge bort en frisörbehandling till ett värde av 3000 kr!

Läs mer

NORDIC NOW COLLECTION SS18

Nordic Now collection är inspirerad av Nordens tidlösa skönhet. Norden är känt för den rena och orörda naturen, minimalism och naturlig skönhet är det vår trend handlar. Frisyrerna är precis så individuella som nordens invånare. Vi är av många olika folkslag, var och en med unika personligheter, som samspelar i Norden. Trenden är att framhäva sin naturliga stil, något som ger ett personligt uttryck och som känns bekvämt.

Läs mer

Hur bevara din frisyr under mössan?

Vi alla har nån gång gruvat oss för att förstöra frisyren under mössan. Men det finns några enkla knep som du kan använda dig av för att hålla frisyren fin under mössan.

Läs mer

Winter rescue för
statiskt och torrt hår

På vintern är det svårt att bibehålla ett friskt och fint hår, eftersom temperaturvariationerna gör det både statiskt och torrt. Därför vill Nikita Creative Team ge dig sina bästa råd för att rädda sorgligt vinterhår.

Läs mer
Nikita Hair firar Alla hjärtans dag

Alla hjärtansdag date?

Ska du på date på alla hjärtans dag? Kanske med en vän eller med någon som du tycker extra mycket om. Vi tipsar dig om enkla och snabba frisyrer så du känner dig on-top när det är dags för datetime!

Läs mer

GÖR DIG FIN TILL JUL OCH NYÅR!

Vi har alla ont om tid för att få till allt inför julen! Här är några festfrisyrer som du själv kan göra inför julfesten, julmiddagen. Hinner du inte fixa håret själv, boka in tid hos våra frisörer som hjälper dig med styling från endast 299:-

Läs mer

Våra julklappstips!

Från 1-24 december finner du en hel hög med bästsäljande produkter i våra salonger så att just du har möjlighet att handla julklappar till ett fantastiskt pris!
Välkommen in till oss!

Läs mer

ÄNTLIGEN FINNS WELLAPLEX I SALONG!

Nu har vi fått in WELLAPLEX till alla våra salonger!
Med WELLAPLEX kan vi färga och ljusa upp samtidigt och ändå behålla samma goda kvalité på håret.

Läs mer

Inspiration till hösthåret!

Hösten är äntligen här och för håret gäller dova färger och naturliga rörelser. Färgerna utomhus exploderar och det finns massa inspiration att hämta i naturen. Håret har fått vila efter sommaren och vi kan förbereda oss för en kallare årstid. Nu behöver vi inte vara rädda för att hårfärgen ska bli solblekt och vi kan fokusera på färg!

Läs mer

Back to school!

Efter en underbar sommar med massa sol har huden blivit vackert brun, ochy håret är torrt och hårfärgen dassig.  Då är det dags för en återuppfräschning inför jobb och skolstart. Du behöver inte färga håret i en ny färg för att fräscha upp håret, det räcker ofta med en snabb nyansering!

Läs mer
Tilbake til toppen