Hem / Blogg

All About Men!

Äntligen är dagen här! Nikita Hair lanserar sin helt nya hårkollektion för män: Who’s the new you? Tre olika frisyrer som ger uttryck för mångfald, kreativitet och möjligheter. Här finns något för alla män.

Läs mer

VILL DU HA FYLLIGARE ELLER LÄNGRE HÅR?

Det finns en rad olika metoder att fästa extensions på idag. Men vad bör du välja och vad passar just ditt hår? Ett säkert val är tape-extensions!

Läs mer

VIVID COLOR – GE DIN HÅRFÄRG NYTT LIV!

Vivid Color är en färgbehandling som går ut på att ge din hårfärg nytt liv. Detta kan göras på flera olika sätt för att ge dig ett skräddarsytt resultat. Vivid Color är ett snabbare och billigare alternativ för dig som kund.

Läs mer

NORDIC LIGHTS – Allt du vill veta om höstens mest trendiga frisyr!

Vi har tagit en närmare titt på en av höstens trendigaste frisyrer – Nordic Lights! Denna look är inspirerad av ett mjukt solskensljus en vintermorgon. Färgen är ljusare på toppen och mörkare ut mot längderna.

Läs mer

Nordic Now Collection AW18

Nordic Now är årets hårkollektion av Nikita Hair och höst/vinter delen av kollektionen fortsätter också i nordisk anda. Nordic Now Collection är inspirerad av Nordens tidlösa skönhet!

Läs mer

We give you Curls & Colors!

Höstens mest trendiga hårfärger fungerar både för dig med rakt och lockigt hår. I höst ser vi mycket av hårfärger som går ton-i-ton och smälter in i varandra, vilket ger håret liv och rörelse och gör färgen mer levande. Färgerna går i allt från röda toner, blå toner, platina-blond och kolsvart, men det skall fortsatt vara en naturlig touch!

Läs mer

90s Bob Club

Känner du för att göra en hårförändring och få en ny look? Då är bobfrisyren en av de mest trendiga frisyrerna just nu.

Läs mer

Det är aldrig för sent att ta hand om din hud – oavsett ålder och hudkvalitet!

Huden förändrar sig hela tiden och behöver olika hudvårdsprodukter som är anpassade efter vår ålder. Hudens cellförnyelse går alltjämt långsammare ju äldre vi blir. Dessutom präglas och påverkas huden av olika yttre påfrestningar som den har utsatts för genom åren. Din hudtyp kan även förändra sig allteftersom du blir äldre.

Läs mer

INSPIRATION TILL SENSOMMARBRÖLLOP

Sommaren är inte bara fylld med semester och sol, för många väljer också att lägga sitt bröllop till den här säsongen. Nu när bröllopsäsongen är igång finns det många som är osäkra på hur man fixar sitt hår – antingen som en brud eller som gäst. I bröllop är det trevligt att göra lite extra av frisyren och om du inte har möjlighet att boka tid för styling i salongen kan det vara trevligt att vara din egen stylist!

Läs mer

SUMMER MUST HAVES!

Vilka är dina summer must haves? Alla vill vara fina i håret på semestern och stranden, plötsligt blir det dags för en somrig bild att posta och uppdatera alla på hur du har det. Det är sällan håret sköter sig själv, som oftast behöver det lite hjälp på traven för att se bra ut. Vi har plockat ut några sommar favoriter som är enkla att ha med sig i strandväskan.

Läs mer
Tilbake til toppen