Hem / Blogg

Winter rescue för
statiskt och torrt hår

På vintern är det svårt att bibehålla ett friskt och fint hår, eftersom temperaturvariationerna gör det både statiskt och torrt. Därför vill Nikita Creative Team ge dig sina bästa råd för att rädda sorgligt vinterhår.

Läs mer
Nikita Hair firar Alla hjärtans dag

Alla hjärtansdag date?

Ska du på date på alla hjärtans dag? Kanske med en vän eller med någon som du tycker extra mycket om. Vi tipsar dig om enkla och snabba frisyrer så du känner dig on-top när det är dags för datetime!

Läs mer

GÖR DIG FIN TILL JUL OCH NYÅR!

Vi har alla ont om tid för att få till allt inför julen! Här är några festfrisyrer som du själv kan göra inför julfesten, julmiddagen. Hinner du inte fixa håret själv, boka in tid hos våra frisörer som hjälper dig med styling från endast 299:-

Läs mer

Våra julklappstips!

Från 1-24 december finner du en hel hög med bästsäljande produkter i våra salonger så att just du har möjlighet att handla julklappar till ett fantastiskt pris!
Välkommen in till oss!

Läs mer

ÄNTLIGEN FINNS WELLAPLEX I SALONG!

Nu har vi fått in WELLAPLEX till alla våra salonger!
Med WELLAPLEX kan vi färga och ljusa upp samtidigt och ändå behålla samma goda kvalité på håret.

Läs mer

Inspiration till hösthåret!

Hösten är äntligen här och för håret gäller dova färger och naturliga rörelser. Färgerna utomhus exploderar och det finns massa inspiration att hämta i naturen. Håret har fått vila efter sommaren och vi kan förbereda oss för en kallare årstid. Nu behöver vi inte vara rädda för att hårfärgen ska bli solblekt och vi kan fokusera på färg!

Läs mer

Back to school!

Efter en underbar sommar med massa sol har huden blivit vackert brun, ochy håret är torrt och hårfärgen dassig.  Då är det dags för en återuppfräschning inför jobb och skolstart. Du behöver inte färga håret i en ny färg för att fräscha upp håret, det räcker ofta med en snabb nyansering!

Läs mer

Summer how-to and must haves!

Här är några av våra fantastiska favoritprodukter och frisyrer inför sommaren!

Läs mer

HAKA PÅ TRENDEN ”NO MAKEUP”
MED LASH LIFT!

En trend som är hetare än någonsin är ”no makeup”! Trenden går ut på att ha en neutral look, vilket är perfekt nu i sommar. Efter en dag på stranden och du är redo för kvällens aktiviteter utan att behöva ta fram sminkväskan och ändå känna dig sommarsnygg!

Läs mer

Gratulerar alla mammor på deras egna dag!

Nu på söndag den 28 maj är det mors dag. Vi hjälper dig att hitta de ultimata hår- & hudvårdsprodukterna för just din mor.

Läs mer
Tilbake til toppen