Hem / Blogg

Det är aldrig för sent att ta hand om din hud – oavsett ålder och hudkvalitet!

Huden förändrar sig hela tiden och behöver olika hudvårdsprodukter som är anpassade efter vår ålder. Hudens cellförnyelse går alltjämt långsammare ju äldre vi blir. Dessutom präglas och påverkas huden av olika yttre påfrestningar som den har utsatts för genom åren. Din hudtyp kan även förändra sig allteftersom du blir äldre.

Läs mer

INSPIRATION TILL SENSOMMARBRÖLLOP

Sommaren är inte bara fylld med semester och sol, för många väljer också att lägga sitt bröllop till den här säsongen. Nu när bröllopsäsongen är igång finns det många som är osäkra på hur man fixar sitt hår – antingen som en brud eller som gäst. I bröllop är det trevligt att göra lite extra av frisyren och om du inte har möjlighet att boka tid för styling i salongen kan det vara trevligt att vara din egen stylist!

Läs mer

SUMMER MUST HAVES!

Vilka är dina summer must haves? Alla vill vara fina i håret på semestern och stranden, plötsligt blir det dags för en somrig bild att posta och uppdatera alla på hur du har det. Det är sällan håret sköter sig själv, som oftast behöver det lite hjälp på traven för att se bra ut. Vi har plockat ut några sommar favoriter som är enkla att ha med sig i strandväskan.

Läs mer

Ta vara på håret i sommar!

Sommaren har en tendens att torka ut och slita på håret. Hur gör jag för att undvika sommarslitage på håret? Sanya, Nikita-frisör och leder för Nikita Creative Team, ger dig svaret!

Läs mer

Sommarfräsch utan smink

Sommar, sol & bad gör det svårt att behålla sminket på plats. Se fräsch ut utan smink genom att färga ögonfransar och bryn! Du finner paketpris på färgning av ögonfransar & bryn samt formning av bryn i alla Nikita Hair salonger.

Läs mer

Inspiration till sommarens festivaler

Sommarhalvåret bjuder på en hel del festivaler. Coachella brukar vara först ut och därmed sätta trenden för resten av sommarens festivallooks. Festivalen kryllar av celebriteter och influencers som vill vara först ut och visa upp sina festivallooks.

Läs mer

Sunkissed – Summer blonde

Tid är en bristvara för många och för att ta hänsyn till detta introducerar vi en ny teknik för en snabbare färgbehandling. Sunkissed passar dig som vill ha en naturligt solkysst look och denna look får du på enbart 60 min hos oss.

Läs mer

Nikita Creative Team – audition

På Nikita Hair lägger vi stor fokus på den kreativa utvecklingen och yrkesstolthet, vi vill lyfta fram de medarbetare som utmärker sig extra. Därför har vi något som heter Nikita Creative Team. Creative Team består av ett fåtal utvalda medarbetare inom Nikita Hair som utmärkt sig extra genom sina professionella färdigheter.

Läs mer

Midsommar must haves

Midsommar är en högtid som firas traditionellt i Sverige med dans runt midsommarstången och midsommarkrans på huvudet. Vi har tagit fram några stylingtips till håret under midsommarkransen.

Läs mer

NORDIC BLUSH – The Nordic Now Collection

Tidigare i vår lanserades Nordic Now collection, Nikita Hairs hårkollektion för vår/sommar 2018 framtagen av Nikita creative team. Amalie Snölös är med och frontar denna hårkollektion och en av sommarens trendigaste look – Nordic Blush.

Läs mer
Tilbake til toppen