Hem / Blogg

Nordic Now Collection AW18

Nordic Now är årets hårkollektion av Nikita Hair och höst/vinter delen av kollektionen fortsätter också i nordisk anda. Nordic Now Collection är inspirerad av Nordens tidlösa skönhet!

Läs mer

We give you Curls & Colors!

Höstens mest trendiga hårfärger fungerar både för dig med rakt och lockigt hår. I höst ser vi mycket av hårfärger som går ton-i-ton och smälter in i varandra, vilket ger håret liv och rörelse och gör färgen mer levande. Färgerna går i allt från röda toner, blå toner, platina-blond och kolsvart, men det skall fortsatt vara en naturlig touch!

Läs mer

90s Bob Club

Känner du för att göra en hårförändring och få en ny look? Då är bobfrisyren en av de mest trendiga frisyrerna just nu.

Läs mer

Det är aldrig för sent att ta hand om din hud – oavsett ålder och hudkvalitet!

Huden förändrar sig hela tiden och behöver olika hudvårdsprodukter som är anpassade efter vår ålder. Hudens cellförnyelse går alltjämt långsammare ju äldre vi blir. Dessutom präglas och påverkas huden av olika yttre påfrestningar som den har utsatts för genom åren. Din hudtyp kan även förändra sig allteftersom du blir äldre.

Läs mer

INSPIRATION TILL SENSOMMARBRÖLLOP

Sommaren är inte bara fylld med semester och sol, för många väljer också att lägga sitt bröllop till den här säsongen. Nu när bröllopsäsongen är igång finns det många som är osäkra på hur man fixar sitt hår – antingen som en brud eller som gäst. I bröllop är det trevligt att göra lite extra av frisyren och om du inte har möjlighet att boka tid för styling i salongen kan det vara trevligt att vara din egen stylist!

Läs mer

SUMMER MUST HAVES!

Vilka är dina summer must haves? Alla vill vara fina i håret på semestern och stranden, plötsligt blir det dags för en somrig bild att posta och uppdatera alla på hur du har det. Det är sällan håret sköter sig själv, som oftast behöver det lite hjälp på traven för att se bra ut. Vi har plockat ut några sommar favoriter som är enkla att ha med sig i strandväskan.

Läs mer

Ta vara på håret i sommar!

Sommaren har en tendens att torka ut och slita på håret. Hur gör jag för att undvika sommarslitage på håret? Sanya, Nikita-frisör och leder för Nikita Creative Team, ger dig svaret!

Läs mer

Sommarfräsch utan smink

Sommar, sol & bad gör det svårt att behålla sminket på plats. Se fräsch ut utan smink genom att färga ögonfransar och bryn! Du finner paketpris på färgning av ögonfransar & bryn samt formning av bryn i alla Nikita Hair salonger.

Läs mer

Inspiration till sommarens festivaler

Sommarhalvåret bjuder på en hel del festivaler. Coachella brukar vara först ut och därmed sätta trenden för resten av sommarens festivallooks. Festivalen kryllar av celebriteter och influencers som vill vara först ut och visa upp sina festivallooks.

Läs mer

Sunkissed – Summer blonde

Tid är en bristvara för många och för att ta hänsyn till detta introducerar vi en ny teknik för en snabbare färgbehandling. Sunkissed passar dig som vill ha en naturligt solkysst look och denna look får du på enbart 60 min hos oss.

Läs mer
Tilbake til toppen