Hem / Blogg / Alla / För dig som önskar längre hår eller extra fyllighet till håret!

För dig som önskar längre hår eller extra fyllighet till håret!

Det finns en rad olika metoder att fästa extensions på idag. Men vad bör du välja och vad passar just ditt hår?

Extensions - inspirasjon
Extensions - inspirasjon5

Ett säkert val är tape-extensions! Tape-extensions passar alla hårtyper. Det är en skonsam och enkel metod att fästa extensions på. Fästena är smala och mjuka vilket gör att de följer huvudetsform fint. Dessa fästen passar speciellt bra för dig med tunnt hår då det är mindre risk för att de syns. På varje fäste sitter det 5 gram hår, du fäster dessa som en ”sandwich” med ditt eget hår emellan. Detta gör att du snabbt får en fin fyllighet.

Tips! Om du endast önskar extra fyllighet till ditt hår så kan det hålla med en halv hårförlängning.

Exstensions - før og etter

Före extensions

Exstensions - før og etter2

Efter extensions

Exstensions - før og etter3

Stylad med extensions

Att fästa tape-extensions tar 20min-60min beroende på mängd. Det tar cirka lika lång tid att ta de ur.

För ett naturligt resultat så är det rekommenderat att du har minst 15cm långt hår för att kunna fästa tape extensions. Undantag kan vara för att fylla ut en undercut eller för att ge extra fyllighet om ett parti blivit tunnt på sidorna eller i nacken.

De tape-extensions vi har i våra Nikita salonger är av 100% full cuticle human hair från Master hair extensions. Kvalitén på håret håller i 4-6månader och längre vid bra skötsel.

Det bästa med tape-extensions är att du kan ta ur de och fästa det på nytt! Vi rekommenderar att du inte har de i längre än 6 veckor, då det blir mer belastning för ditt eget hår ju längre det sitter per gång. De flesta som använder sig av tape- extensions låter det sitta i ca 5 veckor. Efter 5 veckor kommer de in till salongen, får hjälp att ta ur sina extensions, byter tape och fäster de på nytt! Oftast i samband med färgning av utväxt.

Extensions - inspirasjon4
Extensions - inspirasjon2

För rätt underhåll av dina extensions krävs det att du har rekommenderade produkter från din frisör och lite extra noggrannhet när du ska tvätta och styla ditt hår!

Vi erbjuder nu extensions i följande salonger: Nikita Hair Sala, Nikita Hair Erikslund, Nikita Hair Farsta, Nikita Hair Gävle, Nikita Hair Marieberg, Nikita Hair Triangeln, Nikita Hair Täby och Nikita Hair Örebro City.

För mer information, beställ en gratis rådgivning!

Tilbake til toppen