Hem / Blogg / Alla / NORDIC BLUSH – The Nordic Now Collection

NORDIC BLUSH – The Nordic Now Collection

Tidigare i vår lanserades Nordic Now collection, Nikita Hairs hårkollektion för vår/sommar 2018 framtagen av Nikita creative team. Amalie Snölös är med och frontar denna hårkollektion och en av sommarens trendigaste look – Nordic Blush.

Inspirationen till denna look kommer från marmorering. Färgen går i olika rodnande rosa och blonda nyanser som flyter samman och skapar ett spel som reflekteras olika beroende på ljus. Detta skapar ett drömmande uttryck.

Looken är stylad med svalliga lockar och flätor som går inbakat från benan och fram på varsin sida i front. Flätorna är inte strama utan lätt utdragna för att ge en ledig och bohemisk känsla. En styling som passar utmärkt till sommarens högtider och festivaler.

  • Blush blond är en look som passar perfekt i sommar! Det är en trendig pastellfärg som fungerar som ett alternativ för de med blont hår som vill testa något annat under en kort period och sedan återgå till sin blonda hårfärg, precis som för Amalie. Pastellfärgning håller i ca 8-12 tvättar beroende på hårets kvalité, alltså en varighet på ca 2-3veckor.
  • Sommarens trendigaste styling är festival inspirerade flätor, de kan göras på flera olika sätt och i olika storlekar. Det är fint att pynta upp ett utsläppt hår med flera små flätor för att göra looken mer intressant, man kan också fläta så det ger en känsla av hårband eller krans.
  • Lockarna ska vara softa och svalliga, gärna lite 70tals inspirerade.

 

Nordic Blush 3

I alla Nikita Hair-salongerna kan du beställa en gratis konsultation där frisören ger dig tips och råd om vilken frisyr och färg som passar just dig. Boka tid idag!

Tilbake til toppen