Hem / Blogg / Alla / Sunkissed – Summer blonde

Sunkissed – Summer blonde

Tid är en bristvara för många och för att ta hänsyn till detta introducerar vi en ny teknik för en snabbare färgbehandling. Sunkissed passar dig som vill ha en naturligt solkysst look och denna look får du på enbart 60 min hos oss.

Tekniken utförs med  frihandsslingor vilket ger en naturlig uppljusning av håret utan att det blir markerade slingor. Denna metod appliceras endast i övre håret och i front mot ansiktet, alltså de partier av håret som träffas av solen och syns mest. Sunkissed kan få håret att bli 1-3 steg ljusare beroende på utgångsläge, hur mörkt håret är sedan innan eller om det är färgat tidigare etc.

Sunkissed3
Före färgbehandling
Sunkissed5
Färgapplicering
Sunkissed8
Efter färgbehandling
Sunkissed4
Sunkissed6
Sunkissed7

Balayage är ett ord som många kanske har hört talas om. Sunkissed är en balayage teknik vilket innebär att man penslar färgen i håret på frihand. Detta kan mjuka upp en tydlig utväxt och skapa en mer naturlig övergång till din egen hårfärg. Passar bra om du önskar en lätt sommarfräsch look utan att behöva spendera lång tid eller mycket pengar hos frisören.

Sunkissed2

Boka gärna en kostadsfri konsultation i en våra salonger om du vill veta hur ljust ditt hår kan bli med denna metod.

Get sunkissed!

Tilbake til toppen