Hem / Blogg / Alla /

INSPIRATION TILL SENSOMMARBRÖLLOP

INSPIRATION TILL SENSOMMARBRÖLLOP

Sommaren är inte bara fylld med semester och sol, för många väljer också att lägga sitt bröllop till den här säsongen. Nu när bröllopsäsongen är igång finns det många som är osäkra på hur man fixar sitt hår – antingen som en brud eller som gäst. I bröllop är det trevligt att göra lite extra av frisyren och om du inte har möjlighet att boka tid för styling i salongen kan det vara trevligt att vara din egen stylist!

Inspiration till bruden

Om du vill ha ditt hår stylad i salong så är det viktigt att du berättar för din frisör hur du föreställer dig att du kommer att se ut på den stora dagen. Vi rekommenderar dig att ta med lite bilder av hår och makeup som du gillar, men även val av klänning, blommor, pynt till lokalen, tema och eventuellt andra idéer som du har. Gör gärna en Pinterest-board med inspiration. Det hjälper din frisör att skapa den perfekta frisyren till dig!

Bryllupsbilder4
Flowers and waves

Stora lockar och en blomsterkrans är läckert till en boblängd!

Bryllupsbilder2
Twist and turn braid

Twistat överhår som går in i en vacker flätuppsättning är helt rätt för denna säsong!

Bryllupsbilder3
Elegant low knot

En låg knut med lite hårpynt är enkelt, men så otroligt elegant! Några lösa hår fram gör att frisyren inte blir så stram.

Inspiration till gästen

Har du hittat den perfekta klänningen för bröllopet, men är lite förvirrad när det gäller frisyren? Det behöver inte vara komplicerat för att frisyren passar bröllopsfesten!

Bryllupsbilder7
Frisyr med låg knut –
Bohemian och romatisk

Här har vi använt en vridande teknig med låg knut och fiskbensflätta. Passar bra till medellångt hår. Dekorera med hårband, klämmor eller färska blommor för att göra det ännu mer sommarigt.

Bryllupsbilder6
Frisyr med vridteknik

En frisyr som passar bra med långt hår. Dra ut flätan för att göra det lite mer avslappnat och ruffsigt.  Det är lämpligt att ”preppa” håret med en bra spray innan du börjar, helst Dry Texturizing Spray eller liknande. Locka håret eller gör vågor med en plattång – detta ger frisyren volym, textur och den håller sin form längre.

Rekommenderade produkter

Att vara din egen stylist är det viktigt att ha några tankar om vilken frisyr du vill ha och inte minst att ha bra produkter tillgängliga. Det gör ditt jobb enklare och ditt hår blir så perfekt som möjligt!

Bryllupsbilder4
Eleni & Chris VoluMin Leave-In Spray

Vi rekommenderar att du använder denna fuktgivande leave-in sprayen som en finish efter tvätten. VoluMin Magnifying Leave-In Treatment Spray återfuktar utan att tynga håret, och den har en anti-frizz effekt. Sprayen har extra god effekt på finare hårtyper som behöver extra volym före en bruduppsättning.

Bryllupsbilder2
Eleni & Chris Shape Hairspray

Denna hårspray ger ett bra hold, och den är lätt att borsta ut. Du kan skapa en mjuk, lös frisyr eller en mer definierad uppsättning med denna flexibla hårspray. Det är viktigt att ditt hår håller hela din bröllopsdag, samtidigt som att det ser levande och mjukt ut, och till det är denna spray super!

Tilbake til toppen