Hem / Blogg / Alla / Sommarfräsch utan smink

Sommarfräsch utan smink

Sommar, sol & bad gör det svårt att behålla sminket på plats. Se fräsch ut utan smink genom att färga ögonfransar och bryn! Du finner paketpris på färgning av ögonfransar & bryn samt formning av bryn i alla Nikita Hair salonger.

Ögonfransar och bryn bleks i solen vilket kan upplevas som att du tappar konturer till ansiktet. Genom att färga dina ögonfransar och bryn så får du konturer som ser naturligare ut än smink. Det ger ett mer vaket intryck och ögonfransarna ser längre ut!

Behandlingen tar ca 20 min totalt och färgen varar i ca 4 veckor beroende på hur mycket du visar dig i solen. Form och färg på bryn anpassas efter smak och ansiktsform.

BrynOgVipper7
Ögonbrynstrender

Det har varit stor fokus på ögonbryn de senaste åren och trenderna har skiftat rejält. Förra året såg vi bland annat bilder av flätade och vågiga bryn. Något som kanske inte slog igenom helt hos de flesta av oss. I år ser vi bland annat trender som ombré-bryn och brow-liner.

Ombré-bryn
Innebär att du fyller i dina bryn som vanligt men lite softare i front och sedan mörkare i svansen eller varför inte med en knallig färg som rosa, blå eller lila? Något för den som är mer vågad!

Brow-liner
Innebär att du fyller i en skarp linje i underkant av brynet, antingen i en knallig färg eller med glitter. Funkar väldigt fint till fest!

För oss skandinavier som är lite mer naturliga när det kommer till trender så är fortfarande buskiga bryn trendigt, använd dig gärna av en bryngel för att borsta de på plats. För de som inte helt har de buskiga brynen så håller det med att färga brynen och forma de lätt, fyll till sist i brynlinjen i nederkant med en brynpenna för att göra de mer markant efter smak. Du kan också använda brynskugga för att sminka brynen lite fylligare.

BrynOgVipper8
Behandling

Brynen och ögonfransarna blir färgade i önskad färg och brynen formas till den form som passar dig och dina bryn. Detta är en behandling som ger dig ett snabbt resultat på bara 20 minuter, perfekt när smink inte alltid är ett alternativ.

Färgning av fransar – 199:-
Färg/form bryn – från 129:-
Färg och form av bryn och fransar – 399:-

* Gäller hela juli

BrynOgVipper6
Före
BrynOgVipper5
Under verkningstiden
BrynOgVipper4
Efter

Text och bilder av Nikita Creative Team

Tilbake til toppen