Hem / Blogg / Alla / NORDIC LIGHTS – Allt du vill veta om höstens mest trendiga frisyr!

NORDIC LIGHTS – Allt du vill veta om höstens mest trendiga frisyr!

Vi har tagit en närmare titt på en av höstens trendigaste frisyrer – Nordic Lights! Denna look är inspirerad av ett mjukt solskensljus en vintermorgon. Färgen är ljusare på toppen och mörkare ut mot längderna.

Nikita_Martin_1664 - crop

Nordic Lights heter en av looksen för Nordic Now Hair Collection. Färgen i det övre håret går i en ljusbeige blond hårfärg som smälter ut i en ton-i-ton gyllen mellanblond hårfärg som är färgad i det undre håret. Färgplaceringen är gjord i softa uppdelningar för att få en sömlös övergång. Färgen skapar glöd och kontur till ansiktet samtidigt som det ser fylligare ut med det mörkare under. Ett alternativ för de med blont hår till vintern.

Nikita_Martin_1664

Frisyren är klippt i en rak linje nedanför skuldrorna. Håret är uppklippt i längder som soft smälter in i de längre längderna. Till de långa längderna har vi klippt en längre variant av gardinlugg. Luggen funkar fint i olika benor och ger fler styling möjligheter till ett långt hår.

The Nordic Now Collection by Nikita Hair

Hur man stylar frisyren?

Vi har stylat denna look med Eleni & Chris KeraMin Leave In Treatment Cream, krama in i handduks torrt hår från öronen och ned i längderna, föna sedan ut håret med rundborste. Krämen är värmeskyddande och samlar håret med en slät yta. I torrt hår har vi sprayat upp volymen med Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo, lyft på håret och spraya håret från rötterna och ut. Vi rekommenderar Eleni & Chris KeraMin™-serien till denna look. KeraMin™-serien är reparerande och stärker håret.

Bilder från lanseringen

Tisdag den 18 september hade vi lanseringen av höstkollektionen!

Kolleksjonsslipp
Kolleksjonsslipp4
Kolleksjonsslipp3
Tilbake til toppen