Hem / Om oss / Privacy Policy
Privacy Policy

Information om hantering av personlig information

Raise Gruppen AS
Henrik Ibsens gate 36
0255 Oslo

Org nr 974  350 262
Kontaktinformation:
TLF: +47 23 31 11 00

 

Denna sekretesspolicy gäller för alla frisörkedjor i Raise Gruppen AS:

  • Nikita Hair Norge
  • Nikita Hair Sverige
  • HairShop Frisør AS
  • Sayso Hair & Style AS
  • Sayso Hair & Style AB

 

Syftet med att samla in personuppgifter
Vi önskar så mycket som möjligt att skydda våra medlemmars integritet och har därför utarbetat en sekretesspolicy som gäller för alla som besöker våra webbplatser eller salonger.
Här är de viktigaste ändamålen vi använder personlig information till:
• Leverera de tjänster du förväntar dig av oss.
• Spara tid och arbeta bland annat med automatisk inloggning och färdigställande av blanketter.
• Förstå marknadstrender och behov genom statistik. Vi analyserar data från stora grupper av användare för att förbättra och vidareutveckla vår service.
• Behandling av din personliga information är nödvändig för att uppfylla kraven i bokföringslagen

Vilken personlig information samlar vi in?
Vi samlar in informationen du tillhandahåller frivilligt, till exempel när du beställer eller köper en produkt eller frisörbehandling, kontaktar kundservice eller deltar i tävlingar. De personuppgifter du lämnar frivilligt kan innehålla kontaktuppgifter, födelsedatum och kön.
Dessutom kan vi samla in viss personlig information från externa källor, till exempel i samband med adressuppdateringar.

Vem behandlar din information (databehandling)
Flera företag utanför Raise Gruppen AS bidrar till att behandla personuppgifter. Enligt personuppgiftslagen är sådana företag datoperatörer och processinformation enligt instruktioner från Raise Gruppen AS i enlighet med databehandlingsavtal.

Följande företag utanför Raise Gruppen AS är nyckeln när din information behandlas:
– Upheads AS, för drift av underliggande datorsystem
– Vaimo, för användning av webbsidor och publiceringslösning Magento och WordPress
– Hano AS, för tidtabellssystemet OnTime
– Apsis AS, för att skicka e-post och textmeddelanden
– Maze Feedback AS, för kundundersökningar

Vi delar aldrig dina uppgifter med någon annan än de nämnda tredjepartstjänsterna, och såvida inte svensk lag kräver att vi delar dem med relevanta myndigheter. Vi förstår vikten av våra besökares integritet och bearbetar all insamlad information om våra besökare på ett ansvarsfullt sätt.

Var lagras personlig information?
Den information vi samlar om dig lagras inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES).

Hur använder Raise Group din information?
Vi kan använda din personliga information för följande ändamål:
– Skapa och hantera ditt personliga konto med Raise Group. Vi kan då hitta information om dina hårbehandlingar, behandlingsprodukter etc.

Vi kommer bara att behålla din information så länge som det är nödvändigt att utföra ovanstående tjänster eller så länge lagen uppmanar oss att behålla dem. Därefter raderas dina personuppgifter.
Vem har tillgång till din personliga information?
Din information kan delas i Raise Groups företag. Vi distribuerar / säljer / utbyter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål utanför Raise Group.

Hantering av personuppgifter
All information behandlas i enlighet med gällande svenska lagar och riktlinjer utfärdade av Datainspektionen. Koncernen raderar personuppgifter när grunden för behandlingen av dessa inte längre är närvarande och i enlighet med kraven i gällande lagar och förordningar i Sverige.

Du har rätt att när som helst begära information om den personliga information vi håller om dig (gratis en gång per år). Om informationen är inkorrekt, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller tas bort. Vi kan inte ta bort din information om det finns lagstadgade krav på lagring, till exempel bokföringsregler eller annan legitim anledning att behålla informationen, t.ex. obetalda skulder.

Du kan kontakta oss antingen genom att skicka ett brev till Raise Gruppen AS, Henrik Ibsensgt 36, 0255 Oslo eller post post@raise.no

Användning av kakor
När du besöker vår hemsida kommer vi att placera en eller flera cookies (cookies) på datorn eller mobiltelefonen. En cookie – kaka – en liten textfil som lagras på din dator eller mobil enhet och hämtas därifrån vid efterföljande besök. Vi använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information eller att ge information till tredje part.

Det finns två olika typer av cookies, permanent och tillfällig (cookies för sessioner). Permanenta cookies sparas som en fil på din dator eller mobil under en period av högst 12 månader. Session-cookies är tillfälliga och försvinner när du stänger sessionen i webbläsaren. Vi använder beständiga cookies för att lagra ditt val av hem och för att lagra dina uppgifter om du väljer «Kom ihåg mig» när du loggar in.

Att använda cookies gör det ännu enklare för dig att navigera på vår hemsida. Vi lagrar aldrig information som kan identifiera dig personligen. De flesta moderna webbläsare (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) är inställda på att acceptera cookies automatiskt, men du kan välja att ändra inställningarna så att cookies inte accepteras. Vi noterar att det kommer att leda till att många webbplatser inte fungerar optimalt om du inte accepterar cookies.

Tilbake til toppen